PITANJA I ODGOVORI

Home PITANJA I ODGOVORI

Ukratko - DA. Od juna 2021. godine uticaće još više jer Google menja algoritam tako da daje bolji rang bržim i optimizovanim sajtovima. Naravno, to nije jedino što utiče na rangiranje na Google-u i drugim pretraživačima. 

Naravno. Iako po otvaranju prodavnice na TAU Commerce-u dobijate neku.tau.shop adresu, svakako treba da prodavnicu povežete na sopstveni domen.

Da.  TAU Commerce se trudi da redovno poboljšava svoju ponudu novim funkcijama i unapređenjima i ona se primenjuju na prodavnice svih naših korisnika.

Ne. Koristeći TAU Commerce ne morate da angažujete nekoga da Vam postavi prodavnicu. TAU Commerce je integrisano rešenje, koje uključuje softver, hosting, integraciju servisa za elektronsko plaćanje i čak i poseban tau.shop domen.

Da. Ukoliko želite jedinstveni izgled svoje prodavnice, možemo implementirati posebnu temu/dizajn po Vašem izboru. Ovo je usluga koja se posebno naplaćuje a cena zavisi od teme i željenih promena. 

Ne! Jedna od prednosti TAU Commerce-a je to što je napravljen tako da prodavnice uvek imaju vrhunske performanse čak i sa jako velikim brojem artikala.

NEŠTO VAM NIJE JASNO?
Pitajte nas