Napredne funkcionalnosti

Home Napredne funkcionalnosti

Instant otvaranje prodavnice

Vaša online prodavnica se otvara u samo nekoliko jednostavnih koraka. Unesite osnovne podatke i prikažite kupcima svoje usluge na najbolji način. Unapredite svoju prodaju!

Sve na jednom mestu

Softver, hosting i održavanje sistema. Ne morate da brinete u sigurnost i brzinu Vaše prodavnice, jer ćete redovno dobijati unapređenja.

Različite teme i izgled

Imate na raspolaganju 14 tema i različitih varijacija, jer želite da svoj brend i proizvode prikažete kupcima u najboljem svetlu. U svakom trenutku možete potpuno promeniti izgled.

Vrhunske SEO performanse

Optimizacija Vašeg sadržaja prema zahtevima, odnosno pravilima Google pretraživača. U okviru tehničke SEO optimizacije sajta podešavaju se na dnu ekrana za uređivanje/kreiranje meta naslov, meta ključne reči i meta opis. Osim toga, lako možete postaviti naslov i opis za deljenje tog entiteta (proizvoda, kategorije, brenda…) na društvenim mrežama.

Pretplata na bilten

Integracija Mailchimp-a je vrlo značajna jer omogućava potencijalnim kupcima da se pretplate na Vašem sajtu za razna obaveštenja i novine. Traka za pretplatu će se pojaviti na svakoj stranici u Vašoj prodavnici. Pretplatnici će biti automatski pretplaćeni na ID liste koji ste uneli, a osim toga, imaćete pregled svih pretplatnika.

Praćenje "napuštene korpe"

U savremeno doba nije neuobičajeno da kupci dodaju proizvode u svoju korpu, odu na kasu, popune određene podatke i onda jednostavno zaborave na to. Ukoliko kupac ili gost ima nešto u svojoj korpi i uneo je svoju adresu e-pošte za plaćanje, možete ga podsetiti da završi kupovinu.

Integracije

Možete bolje neko ikad da pratite svoju prodaju i proverite efikasnost svojih marketing kampanja. Integracije za praćenje kao što su Google analitika, Google Tag Manager i Facebook Pixel omogućavaju Vam da dokažete uspeh (ili neuspeh) Vašeg oglašavanja.

Prijem platnih kartica

Kupac pored plaćanja pouzećem ima niz načina na koji može da plati svoj proizvod. Najjednostavije je plaćanje MC, Dina ili VISA karticama, kako bi sačekao isporuku bez dodatnih troškova.

Jednostavni i proizvodi sa atributima

Možete da kreirate najrazličitije vrste proizvoda. Ukoliko kupac ima za isti proizvod više izbora u smislu dizajna, veličine, boje, veće su šanse za zadržavanje na Vašem sajtu i kupovinu proizvoda.

Promocije

Popusti i akcije! Kako da skrenete pažnju kupaca? Sad ćete moći da zakažete promotivne cene ili bedževe na proizvodima, koji će najbolje skrenuti pažnju Vaših kupaca i zadržati ih duže u prodavnici.

KUPONI – Još jedan benefit za postojeće ili nove kupce. Način da dokažete svoju lojalnost na najbolji način, koji će omogućiti klijentima različite popuste.

Blog

Jedan nenametljiv način za davanje saveta ili informisanje vezano za delatnost kojom se bavite. Ukoliko želite da stvorite neku vrstu zajednice oko Vaših proizvoda, svog malog biznisa ili usluge koje nudite, ukoliko želite da pokažete svoje znanje u toj oblasti, posvetite malo svog vremena blogovanju.

Recenzije

Ukoliko odobrite recenzije, posetioci Vaše prodavnice mogu da ocene svaki proizvod i dodaju svoj komentar i utisak o istom, što će dalje potencijalnim kupcima olakšati izbor.

Mogućnost povezivanja na knjigovodstveni softver ili ERP

NEŠTO VAM NIJE JASNO?
Pitajte nas